Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Snart premiär för nya mötesplatsen Fastighetsfokus VVS

Ledande tillverkare av VVS-produkter vill erbjuda fastighetsägare, förvaltare, installatörer och konsulter en möjlighet att komma i kontakt med det senaste inom VVS-produkter på ett enkelt och informellt sätt. Detta kommer att ske under två dagar, 20 oktober i Örebro och 8 november i Borås.

Det blir ett gediget program med både intressanta seminarier och en utställning. Anders Mårtensson som är VD för VVS-Fabrikanternas Råd kommer att presentera en undersökning om VVS-branschens utmaningar och möjligheter. I Borås kommer Fredrik Snygg, fastighetsansvarig på Nibe, vara med och reflektera kring den.

– Undersökning som vi ska diskutera på mässan visar att det finns stora behov av mer kommunikation mellan branschleden. Jag ser Fastighetsfokus VVS som ett forum där vi i VVS- och fastighetsbranschen kan träffas och lära av varandra så att vi tillsammans kan nå de mål som är satta för en minskad energianvändning, säger Fredrik Snygg fastighetsansvarig Nibe

Henrik Siverbrant, försäljningschef på IMI Hydronic Engineering tipsar om att ett besök på Fastighetsfokus VVS kan bli väldigt lönsamt.

– Vi ser fram emot att diskutera och visa hur renovering av VVS-systemet kan påverka en fastighet. Jämnare temperaturer ger ett bättre inomhusklimat och byggnadens energikostnader kan minskas avsevärt.

Hela programmet för Örebro 20 oktober hittar du här.
Hela programmet för Borås 8 november hittar du här.

Evenemanget arrangeras gemensamt av VVS-fabrikanternas Råd och Stockholmsmässans Nordbygg.

För mer information, besök fastighetsfokusvvs.se eller kontakta:
Anders Mårtensson, VVS-fabrikanternas Råd, anders@vvsfabrikanterna.se, 08 24 14 86
Lena Mörk, Operativ projektledare Nordbygg, lena.mork@stockholmsmassan.se, 08-749 41 58

Bilder