Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Mindra starköl på Nordbygg

Alkoholpolicy Nordbygg 2018

På Nordbygg 2018 kommer serveringen av starkare drycker (mellanöl, starköl och vin) tillåtas från kl 15.30 i den egna montern. All servering av alkohol i montern måste beställas i förväg via Mässrestauranger, som äger tillståndet.

Till Nordbygg 2016 togs det fram restriktioner för servering av alkoholhaltiga drycker i montrarna. Då tilläts det endast servering av lättöl och folköl i montrar och tillfälliga serveringar vilket hade en mycket positiv inverkan på besökarkvaliteten. Bakgrunden till de nya riktlinjerna var dels ett ökat säkerhetsfokus samt synpunkter från både besökare och utställare.

I den utställarundersökning som gjordes i samband med mässan framgick det att en social avrundning av mässdagen ger ett mervärde för kunder, kollegor etc. och att man i det sammanhanget önskar möjligheten att bjuda på öl och vin. Med anledning av det har Nordbygg tillsammans med Mässrestauranger beslutat att tillåta servering av starkare drycker (mellanöl, starköl och vin) från kl 15.30 i den egna montern.

Beställningen gör ni i Mässrestaurangers webbshop som öppnar inom kort (http://montercatering.se/Welcome/). Det går också bra att beställa via mail, montercatering@massrestauranger.se. Naturligtvis kommer möjligheten att ansöka om kvällsmingel fortfarande finnas kvar.

Leveransen sker i god tid varje dag, för att klara av det krävs förhandsbeställningar med senaste beställningsdatum 23 mars 2018. Önskar ni servera starkare drycker flera dagar lägger ni en beställning för respektive dag.

För den som vill bjuda på en affärslunch med starköl eller vin finns fortfarande möjligheten att besöka någon av de permanenta restaurangerna, till exempel Flavour Bar & Kitchen och The Garden på Entrétorget.

All alkohol som ska serveras i montern måste beställas i förväg via Mässrestauranger som äger tillståndet (gäller även för lättöl, folköl och starkare drycker). För mer information, klicka här »