Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Johan Hansson, försaljningschef, Work System Sweden AB

Ny avdelning för bilen i byggandet

Bilar har sin givna plats inom byggsektorn och därmed även på Nordbygg. Intresset för fordon och fordonslösningar är stort hos många besökare. För att ännu bättre svara upp mot önskemålen kommer därför Nordbygg att 2018 ge utställare av bilar och tillbehör en egen arena på mässan.

Johan Hansson, försäljningschef och delägare i bilinredningsföretaget Work System Sweden AB, är mycket positiv till Nordbyggs initiativ att 2018 upprätta en specialavdelning för bilar.
– Det är jättebra att Nordbygg samlar alla bilar och tillbehör på ett ställe, säger Johan Hansson.
– Det gör det betydligt enklare för intresserade besökare att få en helhetsbild av vad branschen kan erbjuda.

Når mycket stort antal

Genom Nordbygg, med närmare 50 000 besökare, kan företag och organisationer nå ut till hela byggbranschen. Det menar Johan Hansson gör mässan unik. Work System har ställt ut flera gånger tidigare på Nordbygg och har bara goda erfarenheter.
Att besökarna nu kommer att kunna överblicka hela spektrat av fordonslösningar på en sammanhållen yta ses som en stor förbättring eftersom intresserade besökare då snabbt kan få en bild av vad branschen kan erbjuda.

– Vi jobbar naturligtvis ständigt med att utveckla Nordbygg. Att samla alla bil- och tillbehörsföretag på ett ställe är ett sånt initiativ som ska öka nyttan för både utställare och besökare, säger Peter Söderberg, projektchef Nordbygg.

Klämma, känna och diskutera

Work System som har ett brett erbjudande med stora möjligheter till skräddarsydda lösningar är det också avgörande med fysiska mötesplatser.

– Att titta, klämma, känna och diskutera behov och möjligheter är viktigt för våra kunder och därmed en väsentlig del av vår marknadsföring, menar Johan. Och i Sverige finns ingen bättre plattform än Nordbygg med alla sina besökare. Det gör Nordbygg till nummer ett för oss.

Work System startades 2009 i Småland och har vuxit snabbt. Affärsidén är att sälja egentillverkade inredningar och andra produkter till framför allt hantverkarbilar.