Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Tomas Frändén, VD Fidelix Tomas Frändén, vd på Fidelix.

”Nordbygg är rätt plats för vår nya lansering”

Fidelix står inför en spännande utveckling de kommande åren. Företaget väljer Nordbygg för lansering av sina nya digitala lösningar för energioptimering.

Fidelix har sedan starten haft fokus på användarvänlig fastighetsautomation som bidrar till att skapa ett bra inneklimat. Nu tar företag ett steg mot energioptimering med ett helt nytt erbjudande.

– Vår nya produkt Fidelix EcoSmart kommer att installeras i pilotprojekt under 2017. Lansering i större skala sker under Nordbygg 2018.

– EcoSmart är som namnet antyder en smart datamodell och tjänst som utnyttjar byggnadens dynamik, får tekniska system att samverka i harmoni och på samma gång ta till vara på den gratisenergi som tillförs byggnaden genom t.ex. solljus, människor, belysning med mera, berättar Tomas Frändén, vd på Fidelix.

Träffar branschen

Fidelix vänder sig till konsulter, entreprenörer och fastighetsägare främst inom kommersiella fastigheter och de finns på Nordbygg.

– Även våra partners som är väldigt viktiga för oss kommer dit. Det är ett av få tillfällen då branschen verkligen samlas. Därför är det en perfekt plats för lanseringen av EcoSmart, säger Tomas.

Geografisk spridning

Fidelix har goda erfarenheter från tidigare år på Nordbygg.

– Vi fick väldigt bra feedback och ett stort antal intresserade besökare i vår monter på Nordbygg 2016. Bland många viktiga kontakter kan nämnas att vi fick två nya parters som gett oss en ökad geografisk spridning och nya affärsmöjligheter, avslutar Tomas Frändén.