Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

 Magnus Jacobsson, försäljningschef på Lindab

”De senaste och mest spännande innovationerna”

– Nordbygg har blivit en mötesplats med stor genomslagskraft och ett stort inflytande inom branschen i hela Norden. Här vet alla aktörer i byggprocessen att man möter det senaste och de mest spännande nyheterna och innovationerna.

Det säger Magnus Jacobsson, försäljningschef på Lindab.
Lindab brukar ha två separata montrar på Nordbygg – en för ventilation och en för byggkomponenter på avdelningen för byggmaterial. Så kommer man även att göra på Nordbygg 2018.

– Med två montrar når vi på ett effektivt sätt rätt målgrupper med tydliga budskap från respektive produktområde. Dessutom får vi som koncern en större exponering genom att synas i två rejäla montrar. Och vi kan enkelt hänvisa kunder från den ena montern till den andra när det är befogat, berättar Magnus.

Vill driva branschen framåt

Magnus säger att Lindab med egenutvecklade och innovativa lösningar vill driva ventilationsbranschen framåt – inte minst vad gäller digitalisering och systemintegration.

– I denna strategi är Nordbygg och ISH-mässan i Frankfurt mycket viktiga. På Nordbygg möter vi rätt beslutsfattare och kunder från Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Lansering på Nordbygg

Lindab valde att lägga ett par stora lanseringar på Nordbygg 2016, bland annat Ultralink, en lösning som använder ultraljud för att mäta luftflöde och temperatur i ventilationskanaler.

–Lanseringen av Ultralink på Nordbygg 2016 fick stor uppmärksamhet i branschen och bland våra kunder. Det blev en ögonöppnare där vi visade hur en nyskapande mätmetod kan leda till både bättre inneklimat och minskad energianvändning.

Systemintregration i fokus

Sedan dess har Lindab jobbat stenhårt med att implementera lösningar med Ultralink och förfina tekniken ytterligare. På Nordbygg 2018 kommer man att beskriva den resan och presentera nästa steg i vidareutvecklingen av konceptet Ultralink.

– Denna typ av smart systemintegration för optimala lösningar kommer att stå i fokus för vår satsning på Nordbygg 2018. Här ser vi en mycket stor potential och gör stora utvecklingssatsningar, avslutar Magnus.