Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Bravida bygger och stärker relationer på Nordbygg

Bravida bygger och stärker relationer på Nordbygg

Efter ett upphåll återkommer nu installatörsjätten Bravida till Nordbygg. Och det med en storsatsning som engagerar samtliga av företagets svenska divisioner. Men fokus ligger på annat än nya stora affärer.

Bravida ser Nordbygg som en bra plattform för att komma i närkontakt med den svenska och nordiska marknaden. Med en 168 kvadratmeter stor monter hoppas Bravida att den blir en naturlig mötesplats för kunder, medarbetare och andra mässbesökare.

– Vi är det största bolaget i vår bransch med många olika kompetenser. Det vill vi visa upp under mässan. Det finns säkert många som inte känner till allt vi erbjuder, så det här är ett bra tillfälle för oss att visa upp vad vi kan, säger Mats Björkman, marknadschef för Bravidas division Stockholm.  

Han fortsätter:
– Många av våra kunder känner till oss för att de köper en teknikdel av oss, till exempel elinstallationer, men de kanske saknar kunskap om att vi erbjuder tjänster inom många andra teknikområden. Det vill vi ändra på.

Välkomnande mötesplats

Monterkonceptet är under arbete så alla detaljer är inte på plats, men att det ska bli en välkomnande mötesplats står klart.

– Vi finns på mässan för att bygga och stärka relationer. Därför ligger fokus på att skapa utrymme för alla möjliga sorters möten: spontana möten, enskilda möten och möten i grupp.  Alla ska känna sig välkomna oavsett om man är leverantör, kund, anställd, student eller annan utställare, förklarar Mats Björkman.

Stor intern satsning

För att visa på företagets storlek och bredd är personer från hela den svenska verksamheten med och formar deltagandet.

– Bravida deltar ofta på mindre mässor runt om i landet, men nu samlar vi oss kring Nordbygg och gör detta till en Sverigesatsning. Därför hoppas vi på besökare från hela landet och att medarbetare ska känna sig stolta över att vi syns på ett bra sätt under en sådant här stort evenemang, avslutar Mats.